Skab forandringer indefra
Angst


Hypnose og angst


Angst er den psykiske sygdom som er mest udbredt i Danmark.

Alle kender til angst, for alle har prøvet at være bange for noget i deres liv. Angsten kan variere fra en mild ængstelig følelse til et panikanfald hvor man er bange for at dø.


Overordnet set handler angst om menneskets overlevelsesinstinkt som kan have forskellige psykiske og fysiske symptomer.

Kroppen går i alarmberedsskab og det betyder at den er klar til at gå i " kamp, flugt eller spille død" position, hvis der er noget som føles farligt.


Det ligger dybt i menneskets krybdyrhjerne som går ud fra sine impulse instinkter og lukker ned for føle- og tænkehjernen, hvis den oplever noget der føles farligt. Dette instinkt er rigtig godt i situationer hvor ens eksistens kan være i real fare.


Angsten kan også opstå i forskellige hverdagssituationer og oplevelser hvor der ikke er en real farlig situation foran dig set ud fra det bevidste sind og logikken, men afligevel er der en form for angst som melder sig fra underbevidstheden.

Det er altid den stærkeste følelse der vinder! 


Angst kan deles op i flere kategorier:

- OCD

- Panikangst

- Generaliseret angst

- Socialangst/socialfobi

- Fobier


Under et hypnoseterapi forløb arbejdes der med angsten både på det bevidste og ubevidste plan. Der bliver gåes i dybden med følelserne, tankerne, adfærd og kroppen samt der gives slip på de gamle og negative overbevisninger i forbindelse med angsten.


Det er individuelt hvor mange sessioner der er brug for i forhold til angst.

Dette vil blive aftalt nærmere i den personlige forsamtale, hvor jeg vil råde og vejlede dig, når jeg kender netop din specifikke problemstilling eller udfordring.


Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere info om behandling af angst via hypnose terapi.