Skab forandringer indefra
Sukkerafhængighed


Hypnose og sukkerafhængighed


Har du rigtig svært ved at sige nej til søde sager eller andre lækkerier fyldt med sukker i? Eller drikker du Cola’er dagligt og ikke kan undvære dem?

Du kan også  være en af dem som snildt kan spise en hel plade ckokolade på få minutter på vej hjem i bilen. Så kan du være en af dem som er blevet sukkerafhængig.


Rigtige mange mennesker kan også godt nikke genkende til denne situation:

Du har taget en fast beslutning om, at NU skal du IKKE have cola, slik eller chokolade mere. NU skal det for alvor være slut! Disse tanker og ord ligger i det bevidste sind.

Men det der sker er, at kroppen og underbevidstheden tager over.

Kroppen søger efter at få sit næste sukkerrus og råber efter sukker!

Når kroppen først tager kontrollen og har fået sit næste sukkerfix, så er det som om at NEJ og STOP knappen ikke virker mere. Mange sidder med følelsen efter sukkerusen er ovre med en dyb frustration samt irration på sig selv over, at NU lykkes det ikke igen. ØV!


Det er her at hypnose terapien kan komme din sukkerafhængighed til livs. Du kan blive kvit og frit med din sukkerafhængighed. Det kræver blot at du har en høj motivation og ægte lyst til at komme af med din sukkerafhængighed og det fuldt ud er din beslutning du har taget.


Nede i din underbevidsthed kører der et "sukkerafhængiheds-program" som der skal gives slip på, så du når dit ønskede mål om at blive kvit og frit af sukkerens tyraniske magt.


Det er individuelt hvor mange sessioner der er brug for i forhold til sukkerafhægighed. Dette vil blive aftalt nærmere i den personlige forsamtale, hvor jeg vil råde og vejlede dig, når jeg kender netop din specifikke problemstilling eller udfordring.


Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere info om behandling af sukkerafhængighed via hypnose terapi.