Skab forandringer indefra
Jalousi

Hypnose og Jalousi


Alle mennesker oplever på et tidspunkt i sit liv at mærke jalousi-følelsen og dette er en helt normal reaktion i forbindelse med usikkerhed. Men for nogle mennesker fylder jalousi-følelsen så meget i deres liv at det ødelægger deres livskvalitet og relationer til de nærmeste.


Jalousi-følelsen er et samspil mellem negative tanker som synes nærmest at have deres eget liv og en grundlæggende følelse af angst for at miste samt vredesudbrud i mindre eller større omfang.


De fysiske reaktioner er hjertebanken, uro, ondt i maven og spændinger i kroppen. Nogle oplever at få vejrtrækningsbesvær, har let til tårer, får kvalme og en forstyrret søvn med tankemylder. 


Jalousi-følelsen kan variere i flere grader og opstår på forskellige tidspunkter i livet. Forskning viser at jalousi ikke er medfødt, men tillært på et tidspunkt i livet. Ligegyldig hvornår jalousien er opstået, så hænger det grundlæggende sammen med oplevelsen af mindreværd og svigt.


Jalousien kan følge os fra den tidlige barndom eller den kan opstå senere i livet. Dette jalousi-program er som tidligere skrevet tillært og kan derfor også aflærers igen via et hypnose terapi forløb.


Under et hypnose terapi forløb arbejdes der med jalousien både på det bevidste og ubevidste plan. Der bliver gået i dybden med følelserne, tankerne, adfærd og kroppen samt der gives slip på de gamle og negative overbevisninger i forbindelse med jalousien.


Det er individuelt hvor mange sessioner der er brug for i forhold til jalousien. Dette vil blive aftalt nærmere i den personlige forsamtale, hvor jeg vil råde og vejlede dig, når jeg kender netop din specifikke problemstilling eller udfordring.


Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere info om behandling af jalousi via hypnose terapi.