Skab forandringer indefra
Lavt selvværd

Hypnose og lavt selvværd


Den psykiske trivsel er afgørende for at vi føler os værdifulde som mennesker. Selvværdet skabes i det indre og handler om hvor tilfreds du er med dig selv, kender dine gode sider og at man tør erkende samt acceptere sine fejl og mangler.


Tit og ofte blive selvværd og selvtillid forbundet med hinanden, men det er to forskellige områder.


Selvværd handler om hvordan man har det med sig selv og føler sig god nok som man er indeni hvor derimod selvtillid handler om at være tilfreds med brugen af sine egne færdigheder i forhold til andre mennesker og sig selv.


Et godt selvværd giver en bedre livskvalitet og en større modstandskraft på de udfordringer og kriser man møder undervejs i sit liv.


Heldigvis er det aldrig forsent at arbejde med sit selvværd.

Den gode nyhed er at den kan styrkes igennem hele livet, hvor hypnose terapi er en mild, effektiv og gavnlig behandlingsform til at få arbejdet med selvværds-programmet på og opnå et bedre selvværd samt større livsglæde i fremtiden.


Det er individuelt hvor mange sessioner der er brug for i forhold til lavt selvværd. Dette vil blive aftalt nærmere i den personlige forsamtale, hvor jeg vil råde og vejlede dig, når jeg kender netop din specifikke problemstilling eller udfordring.


Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere info om behandling af lavt selvværd via hypnose terapi.