Skab forandringer indefra
Stress

Hypnose og stress


Mange mennesker oplever stress på forskellige tidspunkter i deres liv, men der for forskel på hvordan mennesker bliver ramt af stress. Da vi mennesker er forskellige er der en ret stor forskel på hvor meget og hvilke type belastning/belastninger der gør, at det udløser stress hos den pågældende person. Det handler også om et samspil af forskellige belastninger på samme tid og hvor længe dette har stået på. Belastninger kan både være fysiske og psykiske:


- Natarbejde

- Lange arbejdstider

- Tidspres

- Nye og svære opgaver

- Nedskæringer på arbejdet

- Manglede indflydelse eller ingen anerkendelse

- At kravene er højere end personen kan opfylde.

- Skillsmisse

- M.m.


VIGTIGT: Hvis du har mistanke om at du har stress SKAL du være undersøgt af en læge eller en anden sundhedsfaglig ekspert først som stiller diagnosen.


I forhold til stress er hypnose terapi er en mild, effektiv og gavnlig behandlingsform til at arbejde med stressen på.

Under et hypnoseterapi forløb arbejdes der med stressen både på det bevidste og ubevidste plan, hvor der gåes i dybden med følelserne, tankerne, adfærd og kroppen samt der gives slip på de gamle og negative overbevisninger, tanker og følelser i forbindelse med stressen.


Det er individuelt hvor mange sessioner der er brug for i forhold til stress. Dette vil blive aftalt nærmere i den personlige forsamtale, hvor jeg vil råde og vejlede dig, når jeg kender netop din specifikke problemstilling eller udfordring.


Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere info om behandling af stress via hypnose terapi.