Skab forandringer indefra
OmJeannette Staal Christiansen

Uddannet Pædagog og Certificeret Hypnose Terapeut

Rubjerggaard Hypnose Terapi


Jeg hedder Jeannette Staal Christiansen, 40 år og er den lykkelige ejer af Rubjerggaard hypnose terapi. Jeg har min klinik hjemme på min gård som ligger i rolige og smukke naturomgivelser imellem Søndersø og Veflinge på Nordfyn.


Jeg er gift med Jesper som jeg har delt mit liv med i de sidste 19 år og sammen har vi skabt 2 drenge på 10 og 13 år.


Jeg er uddannet pædagog og har i 10 år arbejdet inde for børn og unge børneområdet, primært i børnehaver og folkeskolen.


Jeg blev certificeret hypnose terapeut

på Hypnose Terapeut Skolen i september 2019 og er medlem af IACT (International Association of Counselors & Therapists)


Min rejse i hypnoseverden startede med at jeg selv tidligere var klient som ønskede at bearbejde ting i mit liv og skabe nye forandringer. Denne behandlingform var helt ny for mig og en ukendt verden - den alternative verden.


Dette forløb skabte så store og betydningsfulde forandringer i mit liv på en helt naturlig, effektiv og gavnlig måde at hypnose terapiens verden skulle få sig en ny følgesvend; Mig! 


Jeg brænder for at arbejde med mennesker og sætter en stor ære i at kunne hjælpe andre med deres udfordringer, traumer eller andre problematikker i deres liv.


En stor glæde er også at være med til at skabe de positive forandringer som klienterne ønsker sit i deres liv via hypnose terapiens behandlingsform.


Jeg fokuserer på at skabe et trygt, nærværende og autentisk møde med mine klienter, hvor der er plads til at være det hele menneske med den sikkerhed om at jeg har 100 % tavshedspligt.