Skab forandringer indefra
Lydfiler

Lydfiler

"Giv dig selv en kærlig indre gave"

Priser


1 Lydfil.................95 kr.

2 Lydfiler............150 kr.


7 forskellige lydfiler der hver især styrker forskellige områder i dine indre resoucer i din underbevidsthed. Alt hvad det kræver er din lyst, motivation til forandring til det tema du har valgt samt ro omkring dig imens du lytter til min guidende stemme på lydfilen.


Bjergets kílde (20:51 minutter.)

Til dig som ønsker at få styrket og skruet op for dine indre ressourcer

i forbindelse med temaet robusthed over for ydre omstændigheder, situationer og andre menneskers påvirkninger.


Solens magi: (15:31 minutter)

Til dig om ønsker at få mere energi i din hverdag ved at få skruet op for dine indre ressourcer i din underbevidthed i temaet din indre livs-energi.

(Din egen energi-booster)


Flodens rislen: (17:41 minutter)

Til dig som har svært ved at falde i søvn om aftenen eller vågner midt om natten.

Oplever du tankemylder både før du skal falde i søvn eller midt om natten, vil denne lydfil guide dig til at få mere ro i din krop og sind inde sengetid.


Jordens kraft: (18:30 minutter)

Til dig som føler dig stresset, har tankemylder eller har mistet jordforbindelsen vil denne lydfil guide dig til at skabe indre jordforbindelse inde i dig selv.


Din indre gave: (17:39 minutter)

Til dig som ønsker at skabe en større indre ro og indre fred samt åbne op for mere lys og positiv energi indefra og ud i dit liv.


Træets rødder: (21:12 minutter)

Til dig som ønsker at arbejde med dit selvværd og få skabt en bedre selvværds følelse inde i dig selv samt få mere grounding i din hverdag.


Kropshealing: (16:16 minutter)

Til dig som ønsker at få en blid guidet healing via min hypnotiske meditation som åbner op for at styrke din indre balance mellem din krop og sind.


Ønsker at købe en lydfil, skal du kontakte mig via mail eller udfylde kontaktformularen med hvilken lydfil/lydfiler du ønsker at købe, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Så sender jeg dig en faktura til din mail. Betalingen er via bankoverførelsen. Når jeg har modtaget din betaling, så sender jeg en mail til dig med den vedhæftet lydfil/lydfiler. Bemærk: at der ikke er nogen fortrydelsesret når du har købt lydfil/lydfiler. Lydfilerne må ikke kopieres eller på anden måde videregives til 3. person.