Skab forandringer indefra
Vægttab


Hypnose og vægttab


Er du en af de mange mennesker som forgæves, måske op til flere gange har forsøgt at tabe dig med alverdens slankekure og velmenende råd ? Så er du absolut ikke den eneste og der er en god grund til hvorfor nogle mennesker ikke når sit ønsket vægttabt.


Det kan også være, at du faktisk har nået dit endelig mål i dit vægttab, men stille og roligt tager det halve eller det hele på igen samt vender tilbage med de samme gamle spisevaner du havde som før dit vægttab.


Hypnose terapi er en mild, effektiv og gavnlig behandlingsform til at komme af med sine gamle spisevaner på, gå i gang med vægttabet og nå sit ønsket vægtmål samt holde vægten.


Under et hypnoseterapi forløb arbejdes der med det ønsket vægttab både på det bevidste og ubevidste plan. Der arbejdes i dybden med følelserne, tankerne, adfærd og kroppen samt der skal gives slip på de gamle og negative overbevisninger, tanker og følelser i forbindelse med forhindringen af vægttabet som har ligget til grund for at det ikke er lykkes for dig eller at du har haft svært ved at holde vægten og taget på i vægt igen.


Det er individuelt hvor mange sessioner der er brug for i forhold til vægttab.

Dette vil blive aftalt nærmere i den personlige forsamtale, hvor jeg vil råde og vejlede dig, når jeg kender netop din specifikke problemstilling eller udfordring i forhold til vægttabet.


Du er velkommen til at kontakte mig for at få mere info om behandling af vægttab via hypnose terapi.